Home


Hebt u vragen over de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)? Graag beantwoordt TK al uw vragen! Klik op bovenstaande button en maak gebruik van onze webtool!
 
witte tekst

Wilt u uw situatie bespreken of mocht u nadere informatie wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk het filmpje levenstestament EPN >

PARTNERALIMENTIE VOOR HET HUWELIJK REGELEN

Als bij een echtscheiding blijkt dat een van de partners niet genoeg inkomsten heeft om van te leven, dan heeft de andere partner de plicht om bij te dragen in deze onderhoudskosten. Dit wordt partneralimentatie genoemd. Het komt meer dan eens voor dat over de hoogte van de partneralimentatie door de partners geen overeenstemming kan worden bereikt, waarna uiteindelijk de rechter een bedrag zal vaststellen met een termijn die op grond van de huidige wettelijke alimentatieregeling maximaal twaalf jaren kan gelden. Dit moet eerlijker, simpeler en korter kunnen, vinden de VVD, PvdA en D66. Deze partijen hebben daarom op 19 juni j.l. het wetsvoorstel "herziening partneralimentatie" naar de Tweede Kamer gestuurd. lees meer »

Odise Beerman
16/7/2015 
door Odise Beerman
Odise Beerman

Odise Beerman

toegevoegd notaris

Hou van mijn werk om de contacten met cliënten en ben geinteresseerd in wat hen drijft. Ik ben een buitenmens en hou van fietsen, tuinieren en golfen.

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 56
E beerman@tk.nl
Mededinging: kent u de regels?

Klik hier voor alle evenementen.

 

Handelsbetrekkingen tussen Nederland en China

TK organiseert een Internationaal Seminar, met nu als onderwerp: Handelsbetrekkingen tussen Nederland en China.

16 september 2015

Incompany Actualiteiten Onroerend Goed (fiscaal)

Op vrijdag 18 september van 14.00 uur tot 15.30 uur geeft mevrouw mr. B.E.A. Butzelaar de cursus Actualiteiten OG (fiscaal).

18 september 2015

Onrechtmatige daad

Op dinsdag 13 oktober van 13.30 uur tot 18.00 uur geeft mr. Elout Korevaar, docent aan de Universiteit Leiden de cursus Causaliteit en schade: een leerstuk voor iedere jurist.

13 oktober 2015

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven