Home

HET NIEUWE ONTSLAGRECHT


Op dinsdag 18 februari 2014 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet werk en zekerheid aangenomen. Ook is nog een aantal amendementen doorgevoerd, die ingrijpende gevolgen hebben voor het wetsvoorstel.

Inmiddels is het wetsvoorstel door de Eerste Kamer aangenomen. Invoering van het wetsvoorstel zal ingrijpende gevolgen hebben voor zowel werkgevers als werknemers. De belangrijkste wijzigingen zijn door TK benoemd en inzichtelijk gemaakt.

Nieuwe infobladen over brandveiligheid in de zorg

Nieuwe infobladen over brandveiligheid in de zorg Begin juni zijn door het ministerie van BZK nieuwe infobladen over ‘Brandveiligheid bij een gezondheidszorgfunctie’ en ‘Brandveiligheid bij een woonfunctie voor zorg’ gepubliceerd. Deze infobladen beschrijven de achtergronden, doelstellingen en toepassing van de brandveiligheidsvoorschriften voor gezondheidszorgfuncties en woonfuncties voor zorg in het Bouwbesluit 2012. lees meer »

Floris  van Galen
07/7/2014 
door Floris van Galen
Floris  van Galen

Floris van Galen

advocaat

“Gedreven specialist omgevingsrecht. Werkt voornamelijk voor de publieke sector. Doceert staats- en bestuursrecht aan de Leidse Universiteit.”

Sectoren: Publieke sector, Vastgoed & Projecten

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 50 / +31 6 10 41 12 45
E vangalen@tk.nl

Klik hier voor alle evenementen.

 

Cursus Civiel beslagrecht

Op 12 augustus van 10.00 uur tot 11.00 uur geeft mr. Frank van Steenbergen de cursus Civiel beslagrecht op ons kantoor te Leiden. Voor deze cursus wordt 1 PO punt toegekend.

12 augustus 2014

Alles over de zieke werknemer

Prof. mr. B. Barendsen, hoogleraar Sociaal Recht & Bijzonder Hoogleraar Arbeidsverhoudingen (Universiteit Leiden) geeft op donderdagmiddag 11 september van 14.00 uur tot 17.30 uur een PAO rondom ziekte. Het betreft een drie uur durende cursus.

11 september 2014

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven