Home

HET NIEUWE ONTSLAGRECHT


Op dinsdag 18 februari 2014 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet werk en zekerheid aangenomen. Ook is nog een aantal amendementen doorgevoerd, die ingrijpende gevolgen hebben voor het wetsvoorstel.

Inmiddels is het wetsvoorstel door de Eerste Kamer aangenomen. Invoering van het wetsvoorstel zal ingrijpende gevolgen hebben voor zowel werkgevers als werknemers. De belangrijkste wijzigingen zijn door TK benoemd en inzichtelijk gemaakt.

Internationale overeenkomsten en algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn naar Nederlands recht relatief snel van toepassing, maar een beding daarin kan ook relatief snel worden vernietigd. Dat is bijvoorbeeld het geval indien niet is voldaan aan de door de wet gestelde informatieplichten die volgen uit afdeling 3 van Boek 6 Burgerlijk Wetboek betreffende algemene voorwaarden. lees meer »

Esther Verweij
27/8/2014 
door Esther Verweij
Esther Verweij

Esther Verweij

advocaat

Sector: New Technology

CV via LinkedIn

T +31 172 - 41 98 44
E verweij@tk.nl

Klik hier voor alle evenementen.

 

Alles over de zieke werknemer

Prof. mr. B. Barendsen, hoogleraar Sociaal Recht & Bijzonder Hoogleraar Arbeidsverhoudingen (Universiteit Leiden) geeft op donderdagmiddag 11 september van 14.00 uur tot 17.30 uur een PAO rondom ziekte. Het betreft een drie uur durende cursus.

11 september 2014

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven