Home

HET NIEUWE ONTSLAGRECHT


Op dinsdag 18 februari 2014 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet werk en zekerheid aangenomen. Ook is nog een aantal amendementen doorgevoerd, die ingrijpende gevolgen hebben voor het wetsvoorstel.

Inmiddels is het wetsvoorstel door de Eerste Kamer aangenomen. Invoering van het wetsvoorstel zal ingrijpende gevolgen hebben voor zowel werkgevers als werknemers. De belangrijkste wijzigingen zijn door TK benoemd en inzichtelijk gemaakt.

Wetsvoorstel Opheffing Product- en Bedrijfsschappen

De Tweede Kamer heeft dinsdagmiddag 9 september 2014 ingestemd met het wetsvoorstel van minister Kamp van Economische Zaken (EZ) om de product- en bedrijfschappen (PBO) per 1 januari 2015 op te heffen. De verplichte heffingen die ondernemers moesten betalen aan de PBO’s komen dan te vervallen. Dit betekent een lastenverlichting van circa 220 miljoen euro voor bedrijven. Het wetsvoorstel wordt nu voor behandeling naar de Eerste Kamer gestuurd. lees meer »

Kees van Oosten
11/9/2014 
door Kees van Oosten
Kees van Oosten

Kees van Oosten

advocaat, partner

Begeleidt ondernemingen in alle fasen van ontwikkeling. M&A en structuring praktijk in Nederland en over de grens. Geeft als voorzitter van de Praktijkgroep Ondernemingsrecht leiding aan een team van 30 enthousiaste professionals.Vaak in Scandinavië te vinden, zakelijk en privé. Spreekt vloeiend Zweeds. Muziekliefhebber, amateurmuzikant en schrijver van jeugdboeken.

Sector: Agri & Food

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 38
E vanoosten@tk.nl
 voor Agri & Food

Klik hier voor alle evenementen.

 

Nieuwe fiscale plannen voortvloeiende uit Prinsjesdag

Martijn de Jong en Dennis Langkemper werkzaam bij Amstone geven op 25 september a.s. van 16.30 uur tot 17.30 uur de cursus Nieuwe fiscale plannen voortvloeiende uit Prinsjesdag. Voor deze cursus wordt 1 PO punt toegekend.

25 september 2014

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven