advocaten notarissen

Wilt u uw situatie bespreken of mocht u nadere informatie wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk het filmpje levenstestament EPN >

CZ (toch) geen aanbestedende dienst

Sinds juni vorig jaar houdt de vraag of zorgverzekeraars aanbestedende diensten zijn de gemoederen flink bezig. Meerdere voorzieningenrechters hebben zich de afgelopen maanden gebogen over deze vraag met verschillende oordelen tot gevolg. Het oordeel dat een zorgverzekeraar moet worden aangemerkt als een aanbestedende dienst heeft grote gevolgen voor inkoopprocedures van de zorgverzekeraars. Zij zullen dan immers bij de inrichting van de inkoop van zorg moeten voldoen aan de bepalingen uit de Aanbestedingswet 2012. Het Hof Den Bosch heeft nu in hoger beroep van het kort geding van juni 2014 geoordeeld dat zorgverzekeraars niet zijn aan te merken als aanbestedende diensten. lees meer »

Lizette Jaques
20/5/2015 
door Lizette Jaques
Lizette Jaques

Lizette Jaques

advocaat

Gedreven, nieuwsgierige advocate met de focus op aanbestedingsrecht, mededingingsrecht (in de zorg) en omgevingsrecht. Werkt voornamelijk voor de publieke sector. Houdt van een uitdaging zowel op werkgebied als privé, bijvoorbeeld op sportief gebied (skiën, hardlopen, hockey). Leert graag op (verre) reizen nieuwe culturen kennen.

T +31 71 535 80 50
E jaques@tk.nl
 voor Publieke sector
Mededinging: kent u de regels?

Klik hier voor alle evenementen.

 

Uitzendcafé

Het onderwerp van dit Uitzendcafé is: "De kostprijs binnen de Flexbranche ". Spreker op het Uitzendcafé is de heer Marcel Reijmers van Flexknowledge.

28 mei 2015

TennisKampioenschap

Dit jaar vindt de 6e editie plaats van het TennisKampioenschap. Deze middag zal op sportieve wijze worden gestreden om de felbegeerde titel: "TennisKampioen 2015"

18 juni 2015

Onderwijscafé

De gevolgen van de WWZ in het onderwijs. Per 1 juli a.s. treedt de tweede tranche van de Wet Werk en Zekerheid in werking. Dit betekent dat een aantal onderdelen flink zullen wijzigen voor o.a. het onderwijs. Tijdens dit Onderwijscafé nodigen wij alle onderwijsinstellingen uit om deze onderwerpen te bespreken en onder uw aandacht te brengen.

25 juni 2015

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven