Home

Lancering magazine Overmeester

TeekensKarstens advocaten notarissen (TK) lanceert het magazine over onderwijs en recht Overmeester. De titel van het blad en de inhoud verwijzen  naar het dubbele meesterschap dat aan de orde is bij de onderwerpen onderwijs en recht. Het blad is in de eerste plaats bedoeld voor bestuurders, toezichthouders en directies in het onderwijs en voor andere geïnteresseerden. Het eerste exemplaar van Overmeester werd op 27 januari 2016 overhandigd aan onderwijswethouder Frank de Wit van de gemeente Leiden, waarmee ook het startschot is gegeven voor het Onderwijscafé Holland Rijnland (OHR). Lees meer


Hebt u vragen over de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)? Graag beantwoordt TK al uw vragen! Klik op bovenstaande button en maak gebruik van onze webtool!
 
witte tekst

De cao-ontslagcommissie

Op 1 april 2016 is de nieuwe cao voor het Hoger Beroepsonderwijs (cao-hbo) in werking getreden. Opvallend is dat er in deze cao voor is gekozen een cao-ontslagcommissie in te stellen. lees meer »

Debby Boulassel
22/4/2016 
door Debby Boulassel
Debby Boulassel

Debby Boulassel

Advocaat

Specialist arbeidsrecht en onderwijs met ruime ervaring in het bijstaan van grote werkgevers. Kan zich goed verplaatsen in de belangen van partijen en denkt proactief met u mee. Reist graag en is sportief.

Sector: Publieke sector

CV via LinkedIn

T 071-5358041
E boulassel@tk.nl
Mededinging: kent u de regels?

Klik hier voor alle evenementen.

 

Cursus WWFT

Op 10 mei van 10.00 uur tot 11.00 uur geeft mr. Kim Remerij de cursus WWFT.

10 mei 2016

Cursus Gezondheidsrecht

Op 26 mei van 09.00 uur tot 10.00 uur geeft mr. Dick Timmermans de cursus Gezondheidsrecht. De cursus gaat over de nieuwe Wet Kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

26 mei 2016

Cursus Bestuurdersaansprakelijkheid/Corporate Governance

Op 31 mei 2016 van 13.00 uur tot 17.15 uur vindt de cursus Bestuurdersaansprakelijkheid plaats.

31 mei 2016

Onderwijscafé Holland Rijnland

Op donderdag 16 juni 2016 vindt het tweede Onderwijscafé plaats. Het thema van dit café is de Wms (Wet medezeggenschap scholen) en de Wet versterking bestuurskracht onderwijsinstellingen.

16 juni 2016

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven