Home

Lancering magazine Overmeester

TeekensKarstens advocaten notarissen (TK) lanceert het magazine over onderwijs en recht Overmeester. De titel van het blad en de inhoud verwijzen  naar het dubbele meesterschap dat aan de orde is bij de onderwerpen onderwijs en recht. Het blad is in de eerste plaats bedoeld voor bestuurders, toezichthouders en directies in het onderwijs en voor andere geïnteresseerden. Het eerste exemplaar van Overmeester werd op 27 januari 2016 overhandigd aan onderwijswethouder Frank de Wit van de gemeente Leiden, waarmee ook het startschot is gegeven voor het Onderwijscafé Holland Rijnland (OHR). Lees meer


Hebt u vragen over de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)? Graag beantwoordt TK al uw vragen! Klik op bovenstaande button en maak gebruik van onze webtool!
 
witte tekst

Kamer positief over flexibilisering huurmarkt

De Tweede Kamer is in grote lijnen akkoord met een vergaande flexibilisering van de huurmarkt. Verhuurders moeten veel meer mogelijkheden krijgen om tijdelijke contracten te sluiten. De wachttijden voor een huurwoning moeten daardoor worden verkort. lees meer »

Joost Donkersloot
04/2/2016 
door Joost Donkersloot
Joost Donkersloot

Joost Donkersloot

Advocaat

Specialist "horecarecht". Binnen het vastgoed focus op huurrecht. Lid German desk. Zanger en bassist in progressive rockband. Is helemaal gelukkig op een berg met sneeuw.

Sectoren: Retail & Horeca, Vastgoed & Projecten

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 50
E donkersloot@tk.nl
Mededinging: kent u de regels?

Klik hier voor alle evenementen.

 

Onderwijscafé

Het eerste Onderwijscafé vindt plaats op donderdag 14 april a.s. en heeft als thema aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders binnen het onderwijs.

14 april 2016

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven