Home

De vier woorden die in elke ontslagbrief bij ontslag op staande voet zouden moeten staan: ‘ieder genoemd feit afzonderlijk’

Het ontslag op staande voet is een vak apart, waarbij nauwkeurig te werk moet worden gegaan. De ontslagbrief vormt het fundament onder het ontslag op staande voet. Onlangs werd wederom duidelijk dat het opstellen van een goede brief waarin een ontslag op staande voet wordt aangezegd, geen sinecure is. Op 4 oktober 2016 heeft een rechter van de Rechtbank Midden-Nederland zich hierover nog weer eens uitgelaten. Ook in deze zaak liep een ontslag op staande voet stuk, omdat de inhoud van de ontslagbrief te wensen overliet. lees meer »

Wiebe de Boer
25/10/2016 
door Wiebe de Boer
Wiebe de Boer

Wiebe de Boer

Advocaat

Sector: Retail & Horeca

CV via LinkedIn

T +31 172 - 419 844
E wdeboer@tk.nl

Doorgeven inkomensgegevens Belastingdienst en huurverhoging; hebben de huurders dan schade geleden?

“Honderdduizenden huurders krijgen mogelijk hun geld terug vanwege onterechte huurverhoging. De Belastingdienst heeft namelijk jarenlang gegevens van huurders aan verhuurders doorgespeeld terwijl dat niet mag.”, zo stelt de Woonbond. Zij klagen nu de Nederlandse staat aan. lees meer »

Joost Donkersloot
21/10/2016 
door Joost Donkersloot
Joost Donkersloot

Joost Donkersloot

Advocaat

Specialist "horecarecht". Binnen het vastgoed focus op huurrecht. Lid German desk. Zanger en bassist in progressive rockband. Is helemaal gelukkig op een berg met sneeuw.

Sectoren: Retail & Horeca, Vastgoed & Projecten

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 50
E donkersloot@tk.nl
Mededinging: kent u de regels?

Klik hier voor alle evenementen.

 

Cursus Medezeggenschapsrecht

Op 24 november van 09.00 uur tot 10.00 uur geeft Ginny Kessels de cursus Medezeggenschapsrecht. De cursus vindt plaats in spreekkamer 1.07. Voor het bijwonen van de cursus wordt 1 PO punt toegekend.

24 november 2016

Cursus Verbintenissenrecht

Op 24 november 2016 geeft prof.mr. Willem van Boom samen met mr.drs. Beumers de cursus Verbintenissenrecht.

24 november 2016

Cursus Wet DBA

TK praat u graag bij over de belangrijkste fiscale en arbeidsrechtelijke aandachtspunten op gebied van de nieuwe wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties.

30 november 2016

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven