Home

Zijn woningcorporaties toch aanbestedende diensten?

Als het aan de Europese Commissie ligt, moet deze vraag bevestigend worden beantwoord. De Europese Commissie heeft op 7 december jl. aan de Nederlandse Staat kenbaar gemaakt, via een zogenoemde ingebrekestelling, dat zij van mening is dat woningcorporaties in Nederland door de Staat moeten worden aangemerkt als aanbestedende diensten op grond van de Aanbestedingsrichtlijn (2014/24/EU). Woningcorporaties zouden daarmee moeten voldoen aan de Europese aanbestedingsregels en dus ook aan de Aanbestedingswet 2012. lees meer »

Lizette Jaques
14/12/2017 
door Lizette Jaques
Lizette Jaques

Lizette Jaques

Advocaat

Gedreven, nieuwsgierige advocate met de focus op aanbestedingsrecht, mededingingsrecht (in de zorg) en omgevingsrecht. Werkt voornamelijk voor de publieke sector. Houdt van een uitdaging zowel op werkgebied als privé, bijvoorbeeld op sportief gebied (skiën, hardlopen, hockey). Leert graag op (verre) reizen nieuwe culturen kennen.

CV via LinkedIn

T +31 71 535 80 50
E jaques@tk.nl

QuickScan: voldoet uw klokkenluidersregeling al aan de wettelijke vereisten?

Uit recent onderzoek van het Huis voor Klokkenluiders blijkt dat slechts 48% van de organisaties een klokkenluidersregeling heeft die voldoet aan de wettelijke vereisten. Heeft uw organisatie al een klokkenluidersregeling? En is deze helemaal up to date? Met een door TK uitgevoerde QuickScan weet u dit op korte termijn. lees meer »

Liesbeth Mol
14/12/2017 
door Liesbeth Mol
Liesbeth Mol

Liesbeth Mol

Advocaat

Advocaat arbeidsrecht in de zorg met praktische aanpak en ervaring vanuit verschillende adviesrollen. Specifiek aandachtsgebied: integriteit en klokkenluiden.

Sector: Publieke sector

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 64
E mol@tk.nl
Mededinging: kent u de regels?

Klik hier voor alle evenementen.

 

Onderwijscafé | privacy

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Het privacyteam van TK praat u tijdens het Onderwijscafé bij over de impact van de AVG.

15 februari 2018

Op de hoogte blijven

Regelmatig publiceren we over actuele onderwerpen en reageren we op ontwikkelingen in onze sectoren.
Nu inschrijven