Praktijkgericht seminar Aandeelhoudersgeschillen

28 juni 2018, Vondellaan 51, Leiden

Yes, I would like to join this event


 Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Aandeelhouders sparren vaak met elkaar. In de goede tijden van een samenwerking kan dat, vanuit een gezamenlijke ambitie, heel goed werken. Maar soms escaleren de verschillen van inzicht tot een harde strijd. Een gevecht waarin geen enkele partij de handdoek zomaar in de ring kan en wil gooien.

Graag nodigen wij u uit voor ons praktijkgericht seminar Aandeelhoudersgeschillen op donderdag 28 juni aanstaande.

Vanuit onze expertise scheppen we een helder overzicht en laten we zien hoe de aandeelhouder een 'knock-out' kan voorkomen en zich kan herpakken. We analyseren het wedstrijdverloop en benoemen de oorzaken en kaders die van belang zijn voor de strategische positie van de aandeelhouder. Vanuit daar laten we zien welke strategische en juridische maatregelen effectief zijn, inclusief verdedigingstechnieken, inspirerend voetenwerk en aanvalscombinaties. We nemen de toepassingsvarianten door en bespreken ook de rol van de accountant, die vaak als arbiter optreedt en af en toe ook een klap opvangt.

Locatie
TeekensKarstens advocaten notarissen
Vondellaan 51, Leiden

Programma
15.30 uur inloop
16.00 uur 1e ronde
16.45 uur 2e ronde
17.30 uur borrel

Aanmelden
U kunt zich eenvoudig aanmelden via het formulier rechts. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 3 mei aanstaande. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Angela Ponse via T. 071 535 80 00 of e-mail ponse@tk.nl.

Graag tot de 28e juni!