Nieuwe kandidaat-notaris vastgoed: Charlotte Davidson


Sinds september van dit jaar werkt Charlotte Davidson als kandidaat-notaris vastgoed bij TeekensKarstens advocaten en notarissen. Voordat ze de overstap maakte naar de regio waar ze eerder al studeerde, werkte de 35-jarige ruim tien jaar bij Allen & Overy en Houthoff Buruma in Amsterdam. Charlotte: "Hoge kwaliteit en direct samenwerken met clienten en collega's in een ontspannen sfeer, dat is de mooiste combinatie."


De keuze voor TeekensKarstens is in haar ogen de juiste:

"Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en heb ontzettend veel geleerd in Amsterdam, maar het was tijd voor een nieuwe stap. Een regionaal kantoor als TK met landelijk bereik en waar kwaliteit en persoonlijke aanpak voorop staan, biedt interessante mogelijkheden zowel nu als voor de toekomst. De cultuur van TK staat dicht bij mij: hands on, pragmatisch, no nonsense en collegiaal. Ik zeg altijd ‘van leuk werk komt goed werk’. De combinatie met de advocatuur is daarbij voor mij erg belangrijk. We versterken elkaar en kunnen snel schakelen.

Ik voel me thuis in het vastgoed en heb me gespecialiseerd in transacties en projectontwikkeling. Met mijn ruime ervaring op het gebied van commercieel vastgoed kunnen cliënten bij mij terecht met uiteenlopende vragen over financieringen, erfpachtconstructies, splitsingen, omzet- en overdrachtsbelastingaspecten en portefeuille aan- en verkoop. Dit maakt mijn werk divers, uitdagend en interessant.

Mijn focus binnen TK is het verstevigen en verder uitbreiden van onze marktpositie. En intern, de vakinhoudelijke begeleiding van ons vastgoed-praktijkteam."

Contactgegevens:
T. 071 535 80 19
davidson@tk.nl

 

25/10/2017
door Rik Kamps
Rik Kamps

Rik Kamps

Notaris, Partner

CV via LinkedIn

T + 31 71 - 535 80 81
E kamps@tk.nl
voor Vastgoed