TK & Leidse studievereniging voor arbeidsrecht continueren samenwerking


Ook dit jaar werkt TeekensKarstens weer nauw samen met de Leidse studievereniging voor arbeidsrecht, Sine Labore Nihil (SLN). Rene Nieuwmans, advocaat Zakelijk Arbeidsrecht en partner TK: "Door onze samenwerking met de Universiteit van Leiden werken wij aan continue kwaliteitsverbetering. Dat werkt twee kanten op. Naar de studenten om ervoor te zorgen dat zij goed worden voorbereid op de praktijk. Daarnaast wil TK op hoogwaardige wijze blijven voldoen aan de steeds veranderende behoefte aan recht en juridische kennis binnen de samenleving."

SLN is een arbeidsrechtelijke studievereniging voor masterstudenten van de Universiteit Leiden. In samenwerking met de Afdeling Sociaal Recht van de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden organiseren zij jaarlijks juridische excursies en lezingen over actuele onderwerpen.

Zo organiseert SLN elk jaar een congres met actualiteiten, toonaangevende arbeidsrechtelijke sprekers en activiteiten. Masterstudenten kunnen kennis maken met het beroepenveld waaronder een arbeidsrechtelijke banenmarkt. Vorig jaar waren René Nieuwmans en Kelly Schwab namens TeekensKarstens advocaten aanwezig op het congres. Dit jaar is TK aanwezig op de arbeidsrechtelijke banenmarkt waar we meer vertellen over onze werkwijze.

TK biedt ambitieuze en ondernemende rechtenstudenten vanaf het derde jaar van de studie de mogelijkheid stage te lopen. De stage duurt gemiddeld twee maanden, maar er kunnen alternatieve afspraken worden gemaakt. Heb je interesse? Stuur je CV, cijferlijst en motivatie naar Floria Koopman, E koopman@tk.nl T 071-535 80 00.

Wij kijken uit naar onze samenwerking met de universiteit Leiden en Sine Labore Nihil in 2018.

 

15/11/2017
door René Nieuwmans
René Nieuwmans

René Nieuwmans

Advocaat, Partner

Gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht. Is zeer sterk in het oplossen van conflicten. Begeleidt ontslagzaken (zowel collectief als individueel) en adviseert over medezeggenschap. Kernwoorden: partnership, persoonlijke aandacht, adviseur.

CV via LinkedIn

T +31 71 - 53 58 036
E nieuwmans@tk.nl