TK feliciteert met trots Fleur Spijker met haar benoeming tot wethouder van gemeente Leiden

Leiden, 23-05-2018

Het bestuur van TeekensKarstens is trots en verheugd met de benoeming van Fleur Spijker, partner TK, tot wethouder van de gemeente Leiden.

Jan Versteegh, managing partner advocatuur: "Het verbaast ons niets dat juist Fleur is verkozen tot wethouder met de portefeuille Duurzame Verstedelijking. Wat ons betreft een grote aanwinst voor de stad met betrekking tot de ontwikkeling van Leiden. Natuurlijk heeft haar benoeming voor ons een keerzijde: wij zullen haar als persoon en als jurist bij TK enorm missen. Met name de manier waarop zij nog meer verbindingen heeft gelegd binnen en buiten TK is voor ons van grote waarde.

We nemen geen afscheid van elkaar. Wij zullen elkaar in het Leidse ongetwijfeld weer tegenkomen. De opvolging van Fleur binnen TK is in goede handen bij Karien Lagrouw. Fleur en Karien werkten eerder samen aan de Zuidas en de stap van Karien naar TK, waar Fleur al werkte, was een logisch gevolg. Karien heeft veel expertise op het gebied van omgevingsrecht en bestuursrecht.

Wij wensen Fleur namens alle collega's van TK heel veel plezier en succes bij de invulling van deze mooie functie en bedanken haar voor de goede constructieve samenwerking."

 

23/5/2018
door Jan Versteegh
Jan Versteegh

Jan Versteegh

Bestuursvoorzitter

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 66
E versteegh@tk.nl