Agri & Food

"Ondernemers worden steeds meer geconfronteerd met regelgeving. Wij adviseren de ondernemers en laten zien wat de kansen zijn."

Wilt u weten wat de adviseurs van TK voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met Pietia Laarhoven, hoofd sector Agri&Food.

Of u nu bloemen teelt, groente verbouwt, zuivel verkoopt of frisdranken en snacks produceert, u bent onderdeel van een sector die voor grote uitdagingen staat en een scherp ondernemersinzicht vraagt. Uw sector wordt gezien als topsector, maar is ook een sector die bol staat van wet- en regelgeving. TK ondersteunt een grote groep cliënten in deze Agri & Food sector. Onze professionals helpen telers, inkopers, producenten, toeleveranciers of exporteurs met het slim toepassen van al deze regels en het benutten van kansen ervan. Wij zetten hier graag onze tanden in. Zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien en bloeien van uw onderneming.

Afspraken binnen keten over Kip van Morgen strijdig met mededingingswet?

Afspraken die het Centraal Bureau voor de Levensmiddelenhandel, LTO Nederland en de vleesverwerkende industrie hebben gemaakt over de nieuwe standaard in kip - Kip van Morgen' zijn mogelijk in strijd met de mededingingswet. lees meer

Pietia  Laarhoven-van der Mark
22/1/2015
door Pietia Laarhoven-van der Mark
Pietia  Laarhoven-van der Mark

Pietia Laarhoven-van der Mark

Advocaat, Partner

Corporate M&A Mededinging

Sector: Agri & Food

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 75
E laarhoven@tk.nl

Wetsvoorstel Opheffing Product- en Bedrijfsschappen

De Tweede Kamer heeft dinsdagmiddag 9 september 2014 ingestemd met het wetsvoorstel van minister Kamp van Economische Zaken (EZ) om de product- en bedrijfschappen (PBO) per 1 januari 2015 op te heffen. De verplichte heffingen die ondernemers moesten betalen aan de PBO’s komen dan te vervallen. Dit betekent een lastenverlichting van circa 220 miljoen euro voor bedrijven. Het wetsvoorstel wordt nu voor behandeling naar de Eerste Kamer gestuurd. lees meer

Kees van Oosten
11/9/2014
door Kees van Oosten
Kees van Oosten

Kees van Oosten

Advocaat, Partner

Scherp jurist, bedrijfseconomisch onderlegd, denkt en werkt strategisch, treedt verbindend op, is communicatief sterk, doortastend, implementeert direct. Zo helpt hij oplossingen, rust en perspectief te creëren.

Sector: Agri & Food

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 38
E vanoosten@tk.nl

Meer nieuws rond Agri & Food

Onze ervaring in uw sector

  • Voor een marktleider in zacht fruit stelde TK een veilingovereenkomst op.
  • In opdracht van een veilingorganisatie in de sierteeltsector actualiseerde TK de dienstverleningsvoorwaarden. Deze zijn nu afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de sector.
  • Afgelopen jaren begeleidden de adviseurs van TK diverse overnames in de sector Agri & Food.