New Technology

Poster Image

Of u nu ICT-systemen bouwt, apps ontwikkelt, u toelegt op biotechnologie of zoekt naar mogelijkheden om gebouwen energieneutraal te maken, u bent onderdeel van een sector die draait om vernieuwen.  Omdat innovatie hoog op de politieke agenda staat, zijn er in uw sector veel mogelijkheden, bijvoorbeeld op subsidievlak. Tegelijkertijd betekent vernieuwen ook hobbels nemen en een lange adem hebben. TK ondersteunt een steeds groter wordende groep cliënten in de sector New Technology. Onze professionals helpen gamefabrikanten, applicatiebouwers,  life science-ondernemingen en andere innovatieve partijen bij het toepassen van alle juridische regels die inherent zijn aan deze sector. Wij pakken dit graag voor u op. Zodat u zich kunt concentreren op het verder brengen van de volgende nieuwe ontwikkeling.

Bescherm uw app: de do’s & don'ts van een app-overeenkomst

De regels die betrekking hebben op apps verschillen nogal van land tot land, ook binnen de Europese Unie. Verantwoordelijk voor de nakoming van deze regels is de aanbieder van de app. lees meer

16/1/2015

Onze ervaring in uw sector

• We adviseerden een bedrijf dat grondstoffen voor de farmaceutische industrie produceert over de optimalisering van de bedrijfsstructuur voor toekomstige overnames of participaties.
• We adviseerden diverse ontwikkelaars van ICT-applicaties over implementatie- en licentieovereenkomsten.