Vastgoed

"Tactisch inzetten van wet- en regelgeving. Zo dat uw projecten staan als een huis"

Wilt u weten wat de adviseurs van TK voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Edward van Lent, hoofd van de sector Vastgoed & Projecten.

Of u nu bouwt, complexen verhuurt, belegt in vastgoed of panden laat restaureren, u werkt in een sector die behoorlijk wordt uitgedaagd en een helder tactisch inzicht vereist. Uw sector staat letterlijk en figuurlijk midden in de maatschappij, en u hebt in uw werk met veel verschillende partijen en regels te maken. TK ondersteunt een grote groep cliënten in de sector Vastgoed & Projecten. Onze professionals adviseren projectontwikkelaars, makelaars, architecten, woningcorporaties, beleggers, verhuurder, huurders, verkopers of kopers met de juridische kant van de vastgoedzaak. Wij staan u graag terzijde met het slim toepassen van alle regelgeving. Zodat u uw projecten tot een goede eind kunt brengen.

Uitspraak van de Raad van State over de bekostiging van een islamitische basisschool

TK heeft namens een stichting een procedure bij de Raad van State gevoerd over de oprichting van een liberale islamitische basisschool. In deze uitspraak heeft de Raad van State opnieuw duidelijk gemaakt waarnaar moet worden gekeken bij de oprichting van bijzondere scholen. lees meer

Paul de Lange
13/2/2018

Nieuwe uitspraak over het tarief overdrachtsbelasting voor grond rondom de woning

Onlangs deed het Hof Arnhem-Leeuwarden uitspraak over de toepasselijkheid van het verlaagde overdrachtsbelastingtarief van 2% bij de aankoop van grond rondom een woning. De uitspraak draagt bij aan de duidelijkheid over wat wel en niet als (aanhorigheid bij een) woning kan kwalificeren. lees meer

Charlotte  Davidson-Horsten
12/2/2018
door Charlotte Davidson-Horsten
Charlotte  Davidson-Horsten

Charlotte Davidson-Horsten

Kandidaat-notaris

Sector: Vastgoed

CV via LinkedIn

T 071 535 80 19
E davidson@tk.nl

Meer nieuws rond Vastgoed

Onze ervaring in uw sector

• We ondersteunden een joint venture die een multifunctioneel gebouw ontwikkelde in een stationsgebied.
• We adviseerden een vooraanstaand initiator van vastgoedbeleggingsfondsen over het opzetten en financieren van meerdere vastgoedfondsen.