Vastgoed

"Tactisch inzetten van wet- en regelgeving. Zo dat uw projecten staan als een huis"

Wilt u weten wat de adviseurs van TK voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Edward van Lent, hoofd van de sector Vastgoed & Projecten.

Of u nu bouwt, complexen verhuurt, belegt in vastgoed of panden laat restaureren, u werkt in een sector die behoorlijk wordt uitgedaagd en een helder tactisch inzicht vereist. Uw sector staat letterlijk en figuurlijk midden in de maatschappij, en u hebt in uw werk met veel verschillende partijen en regels te maken. TK ondersteunt een grote groep cliënten in de sector Vastgoed & Projecten. Onze professionals adviseren projectontwikkelaars, makelaars, architecten, woningcorporaties, beleggers, verhuurder, huurders, verkopers of kopers met de juridische kant van de vastgoedzaak. Wij staan u graag terzijde met het slim toepassen van alle regelgeving. Zodat u uw projecten tot een goede eind kunt brengen.

Raad van State: Gemeente moet handhavend optreden tegen illegale woningen op bedrijventerrein

In een recente uitspraak oordeelde de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over een verzoek om handhaving gericht tegen het gebruik van een drietal panden als reguliere woning, terwijl die panden zijn bestemd als bedrijfswoning. lees meer

Floris  van Galen
21/8/2018
door Floris van Galen
Floris  van Galen

Floris van Galen

Advocaat

“Gedreven specialist omgevingsrecht. Werkt voornamelijk voor de publieke sector. Doceert staats- en bestuursrecht aan de Leidse Universiteit.”

Sectoren: Publieke sector, Vastgoed

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 50 / +31 6 10 41 12 45
E vangalen@tk.nl

Interessante uitspraak: hypotheekhouder mag ondanks bezichtigingsbeding woning niet betreden tegen wil van bewoners

De voorzieningenrechter oordeelde onlangs dat een hypotheekhouder op basis van het huidige artikel 3:267a BW geen woning mag betreden tegen de wil van de bewoners. Lees meer over de achtergrond en ontwikkelingen van het bezichtigingsbeding. lees meer

Julius Bos
13/8/2018
door Julius Bos
Julius Bos

Julius Bos

Kandidaat-notaris

Sector: Vastgoed

CV via LinkedIn

T +31 71 - 535 80 27
E bos@tk.nl

Meer nieuws rond Vastgoed

Onze ervaring in uw sector

• We ondersteunden een joint venture die een multifunctioneel gebouw ontwikkelde in een stationsgebied.
• We adviseerden een vooraanstaand initiator van vastgoedbeleggingsfondsen over het opzetten en financieren van meerdere vastgoedfondsen.